Graag stel ik mij aan jullie voor!

Ik ben Marlou Huissen. Je kunt mij vinden op de tennisbaan, padelbaan, de piste of ergens op de racefiets. Ik houd van bewegen en van spelletjes doen. Ik ben geduldig, empathisch en positief ingesteld.

Ik ben getrouwd met Jan en we hebben drie kinderen. Alle drie met hun eigen karakter.

Als vakleerkracht bewegingsonderwijs werkte ik 20 jaar op de Haarlemse Montessorischool. Naast de gymlessen aan de groep 1 t/m groep 8 gaf ik ook lessen Motorische Remedial Teaching. In mijn lessen vond ik het belangrijk dat alle kinderen plezier aan bewegen konden ervaren. Dat kon alleen wanneer ze zich veilig voelden in de groep en lekker in hun vel zaten.

Kinderen die tegen een probleem aanliepen dat niets met gym te maken had, kon ik tijdens de les niet genoeg helpen! Ze zaten niet lekker in hun vel en dat vroeg een andere benadering!! Toen ben ik de opleiding kindercoach gaan volgen.

Nu bén ik kindercoach en kán ik deze kinderen helpen! Ik vind het fijn om kinderen te helpen met hun problemen en hen weg te zien gaan met een grote glimlach! De hulpvragen die ik krijg zijn heel divers, van ondersteunen bij een scheiding tot vriendjes maken/houden. De gesprekken zijn laagdrempelig en ik werk met spel en spelen.

Ik ben blij dat ik dit mag doen! Mijn motto is ook: "Doe meer waar je blij van wordt!"